Jeg får ikke logget inn
Oppdatert over en uke siden
  1. Er du sikker på at du bruker eposten eller mobilnummeret du har registrert i Spond? Det samme gjelder om du etterspør nytt passord; du vil da få beskjed om kontaktpunktet du bruker er/eller ikke registrert i Spond.

2. Bruker du riktig passord? Forsøk å gjenopprett passordet ditt - Les mer

Har du fremdeles problemer? Ta kontakt med oss og oppgi telefonnummeret eller eposten tilknyttet din Spond profil så kommer vi tilbake til deg.