Jeg får ikke logget inn

1. Er du sikker på at du bruker eposten eller mobilnummeret du har registrert i Spond? Det samme gjelder om du etterspør nytt passord; du vil da få beskjed om kontaktpunktet du bruker er/eller ikke registrert i Spond.
  2. Bruker du riktig passord? Forsøk å gjenopprett passordet ditt - Les mer

Har du fremdeles problemer? Ta kontakt med oss på support@spond.com eller ved å trykke på "kontakt oss" under med telefonnummeret eller eposten tilknyttet din Spond profil så kommer vi tilbake til deg.

Når jeg trykker på "Glemt passord" får jeg en kode som ikke fungerer?