untitled article (no)

Som gruppe administrator kan du legge til egendefinerte felter inne i gruppeinnstillingene. Dette kan være tekst, tall eller dato. For eksempel spiller posisjon, draktnummer etc. Disse vil vises i Excel importeren når du legger til medlemmer samt i medlemseskporten dersom du laster ned denne. Kun gruppe administratorer kan endre og fylle inn disse på medlemmene. Feltene kan være synlig for alle medlemmer, kun admin og medlemmet selv (inkludert medlemmets foresatte) eller kun for administratorer.