Legg til egendefinerte medlemsfelter
Oppdatert over en uke siden

Som gruppe administrator kan du legge til egendefinerte felter inne i gruppeinnstillingene. Dette kan være tekst, tall eller dato. For eksempel spiller posisjon, draktnummer etc. Disse vil vises i Excel importeren når du legger til medlemmer samt i medlemseskporten dersom du laster ned denne. Feltene kan være synlig for alle medlemmer, kun admin og medlemmet selv (inkludert medlemmets foresatte) eller kun for administratorer.

1. Gå til gruppen og innstillinger (de tre horisontale prikkene i menyen)

2. Gå til medlemsfelter og fyll inn informasjonen

3. Administrator velger hvem som skal ha mulighet til å endre disse feltene. Les mer om det her.

Vi anbefaler at du ikke oppretter felter som kan inneholde sensitive personopplysninger.