Hva er premiene man kan vinne?
Oppdatert over en uke siden

For å se hva som er premiene, trykk på pokalen nederst til venstre på loddet. Administratoren kan også se premiene når de oppretter kampanjen.

De som vinner kan velge blant et utvalg premier som Spond tilbyr. Premiene leveres med en spesiallaget "Takk for ditt bidrag" logo og et takkekort som hyller de som har bidratt med støtte.

Premiene er av en slik art at loddsalget gjennomføres som en konkurranse utenfor lotteriloven.

Man kan dessverre ikke bytte premie etter man har valgt så lenge det ikke er en reklamasjon.