Får ikke push-varsler med Huawei-telefon

Vi har erfart at enkelte brukere med Huawei-telefoner opplever at telefonen ikke vekkes av varsler (dersom strømsparing er aktivert), eller på andre enkelte modeller der strømsparing ikke er eksplisitt slått av.

I din telefons innstillinger kan du se om du finner Innstillinger > Batteri > Batteri sparing

I denne skjermen vil det være en liste over alle apper på din telefon. Finn Spond i listen, og bekreft at Spond er krysset for.

Se også: "Jeg får ikke push-varsler?"