Hvordan registrere jeg meg og blir jeg medlem?

Gruppeadministrator kan ha invitert deg enten ved å bruke kontaktinformasjonen din eller ved å dele en gruppelink/kode med deg. Prosessen er litt forskjellig avhengig av hva som er tilfelle.

Jeg har ikke mottatt en gruppekode:

1. Last ned Spond appen i App Store eller Play Store
  2. Registrer deg og opprett en profil i appen
  3. På fanen “Grupper” kan du godta gruppeinvitasjonen

(Hvis du har blitt invitert, men ikke kan se gruppen eller gruppeinvitasjonen når du logger inn i appen, spør administratoren om de har lagt deg til med samme kontaktinformasjon som du registrerte deg med.)

Jeg har mottatt en gruppekode:

1. Last ned appen i App Store eller Play Store
  2. Registrer deg og opprett en profil i appen
  3. Gå til fanen "Grupper" og trykk på "Skriv inn kode" nederst til høyre og følg instruksjonene.