Verifisere konto for registrering av Cashback
Oppdatert over en uke siden

For å samle Cashback og dermed støtte en eller flere grupper i Spond, kan du registrere en til tre bankkontoer. Når du legger til kontoen må du verifisere at du har tilgang til kontoen. Dette gjøres ved hjelp av våre samarbeidspartnere Vipps og Think.

Dersom to deler en konto, er det kun kontoeier som kan legge til kontoen.

Verifisere en allerede registrert konto (høsten 2021)

Dersom du har registrert en Cashback konto før september 2021, vil du måtte verifisere at kontoen du har registrert faktisk er en konto du har tilgang til. Et varsel vil dukke opp på din hjem-skjerm og du må verifisere innen fristen.

Det er to måter å verifisere på, enten via Vipps hvis du har registrert kontoen der eller via vår samarbeidspartner Think som hjelper deg å logge deg på nettbanken din for å bekrefte eierskapet.

Verifisering av nye Cashbank kontoer

Gå til Innsamling -> Cashback -> Dine bankkort (scroll helt ned)

Velg Legg til bankkort

Det er to mulige måter å gjøre dette på:

1. Verifisere kontoer du har registrert i Vipps:

1. Velg Hent fra Vipps

2. Velg Gå til Vipps

3. Velg det kontonummeret du har laget til i Vipps som du vil registrere for Cashback.

2. Verifisere konto ved å hente fra din bank:

1. Velg Hent fra bank

2. Trykk på Velg banken din

3. Søk opp din bank. Er den ikke å finne i listen er det mulig at du ikke kan registrere denne kontoen. Prøve en annen konto.

4. Autentisér banken din

5. Oppgi ditt personnr for å logge inn i banken din og du blir sendt videre til Bank ID.

6. Systemet vil vise alle kontoene du har i banken, men vil kun hente den du velger å gi tilgang til. Det er bare mulig å lagre en konto av gangen.

7. Velg den kontoen du vil verifisere og bekreft dette.

8. Kontoen er nå verifisert.