Må jeg laste ned og bruke appen?
Oppdatert over en uke siden

Nei, dersom du ikke ønsker å bruke appen, bare motta varsler via e-post, trenger du kun å godta gruppeinvitasjonen for å kunne svare på arrangement, innlegg og betalingsforespørsler via e-posten din. For å svare på direktemeldinger, redigere profilen og få full oversikt over hele gruppen, kan du registrere deg på https://spond.com/register og logge på https://spond.com/login

Dersom du laster ned og logger inn i appen, stopper e-postvarslene. Når du logger deg ut av appen, vil e-postvarslene starte igjen.

Om du ønsker å melde deg av e-post varsler fra gruppen kan du gjøre dette nederst i arrangement invitasjonen. Det er også her du kan melde deg på igjen.

For admin: Dersom du legger til et medlem med mobilnummer vil de motta den initielle gruppe invitasjonen på SMS, men blir oppfordret til å laste ned appen eller registrere seg med en e-post for å motta fremtidige varsler da vi dessverre ikke har ubegrenset utsendelse av SMS. Dersom noen ikke ønsker å bruke appen må du legge de til gruppen manuelt med deres kontaktinfo, ikke med gruppekode.