Hvordan registrere oppmøte

Når et arrangement har startet, vil administratoren kunne trykke på 'Registrer oppmøte' inne i arrangementet. Ved å huke av i sirkelen ved siden av deltakernavnet registrerer du at de deltok. Du kan også velge å legge til et notat; enten Gyldig fravær eller Sent oppmøte. Dette vil bli synlig for hele gruppen.

Dersom et ikke-medlem deltar på et arrangement, kan administratoren invitere medlemmet til arrangementet (uten å legge de til i gruppen) med sitt telefonnummer eller e-post, og deretter registrere deres oppmøte også. De kan gjøre dette ved å trykke "invitere" inne i arrangementet og velge "telefon eller e-post".

Administrator av gruppen kan laste ned en komplett oppmøtestistikk inne i gruppen, les mer om hvordan du gjør det her.