Registrer deltagelse

Når et arrangement har startet, vil administratoren kunne trykke på 'Registrer oppmøte' inne i arrangementet. Ved å huke av i sirkelen ved siden av deltakernavnet registrerer du at de deltok. Du kan også velge å legge til et notat; enten Gyldig fravær eller Sent oppmøte. Dette vil bli synlig for hele gruppen. Administrator av gruppen kan laste ned en komplett oppmøtestistikk inne i gruppen, les mer om hvordan du gjør det her.