Hvordan legger jeg til flere administratorer?

I mange tilfeller vil det være nyttig å ha flere som har rettigheter til å gjøre endringer i gruppen og på arrangementer.

I app
Gå inn på "Medlemmer" i gruppen, og velg "Administratorer" øverst til høyre. Her kan endre eller slette allerede eksisterende administratorer. For å legge til en ny administrator trykk på " + Legg til administrator" og legg dem til manuelt eller trykk "Hent informasjon fra kontakter" for å få en liste over alle medlemmene dine. Du kan da velge hvem du ønsker å legge til.

På web

Gå inn på "Medlemmer" i gruppen, og velg "Administratorer". Her kan endre eller slette allerede eksisterende administratorer. For å legge til en ny administrator trykk på " + Legg til administrator" og begynn å skriv navnet på den du ønsker å legge til. Deres informasjon vil da komme opp og du kan velge hvem du ønsker å legge til.