Hvordan legger jeg til flere administratorer?

I mange tilfeller vil det være nyttig å ha flere som har rettigheter til å gjøre endringer i gruppen og på arrangementer.

Du kan legge til nye administratorer på samme måte i app som på web:

1. Gå til gruppen det gjelder og til Medlemmer fanen og velg Administratorer øverst til høyre. (Her kan endre eller slette allerede eksisterende administratorer.)
  2. Trykk på + Legg til administrator og legg til enten ny administrator eller velg fra fra eksisterende medlemmer eller foresatte.
  3. Velg admin rolle og lagre.

Administratorer vil ha samme innsyn i alle undergruppene tilknyttet gruppen, men du kan angi rettigheter til forskjellige administrator roller.

Hvordan opprettet administrator roller og angi rettigheter