Utbetalingskonto - ID verifisering

For å overholde lover og regulering kan vi, og vår betalingspartner Stripe, behøve at du verifiserer din identitet eller annen informasjon. Dette kravet eksisterer for å fremme transparens og for å forhindre blant annet hvitvasking.

Dersom manglende verifikasjon ikke er oppdatert vil potensielt utestående beløp bli satt på vent inntil dette er lastet opp og godkjent av Stripe. Om noe av informasjonen du oppdaterer ikke skulle bli godkjent vil du motta en ny mail og må oppdatere dette.

Dersom en av utbetalingskontoene du har oppretter behøver mer verifisering vil du motta en mail fra oss med en link til vårt verifiseringsskjema. For å gjennomføre verifiseringen kan det være at du må laste opp et bilde eller scan av din ID, adresse bevis eller annen informasjon om kontoen din. Om du ikke mottar en epost vil du motta varsel i Spond. Du kan også fylle inn denne informasjonen ved å gå til din Spond profil > Betaling > Utbetalingsmåter > trykk på utbetalingsmåten som trenger verifisering og følg stegene.

I skjemaet kan du også oppdaterer fødselsdato og adresse slik at det stemmer overens med dokumentet du laster opp.

Dokument krav

Siden gyldig ID er forskjellig fra land til land vil verifiseringsskjemaet eksplisitt fortelle hvilken informasjon det er vi trenger. Informasjonen du sender blir sendt direkte til vår betalingspartner gjennom en kryptert kobling. På grunn av personvernshensyn kan vi ikke motta kopi av ID over e-post.

Dersom du blir bedt om å laste opp "Innlemmelsesbevis" ("Certificate of incorporation") for bedriften kan du laste opp et skjermbilde av organisasjonens informasjon fra Altinn eller fra https://www.brreg.no/ Husk å oppdatere forretningsadressen også slik at dette stemmer med dokumentet.

Les mer om dokument krav på Stripe sine sider her:

https://support.stripe.com/questions/legal-entity-documentation-requirement

https://support.stripe.com/questions/passport-id-or-drivers-license-upload-requirement

Lese mer om hvordan vi og Stripe beskytter ditt personvern her:

Vår Personvernserklæring

Stripe sin Personvernerklæring

Ta kontakt på support@spond.com dersom du skulle ha spørsmål rundt dette.