Hvordan skjule kontaktinformasjon fra andre gruppemedlemmer
Oppdatert over en uke siden

Alle medlemmer kan skjule sin kontaktinformasjon (e-post og telefonnummer) fra andre medlemmer i gruppen. Du kan gjøre dette ved å gå inn i gruppe og trykke på de tre prikkene (mer) deretter din kontaktinformasjon og velg kun synlig for administratorer. Dette er en innstilling per gruppe, slik at du kan skjule kontaktinformasjonen din i enkelte grupper mens du fortsatt kan dele den med medlemmer i andre grupper.

Administratorer kan også skjule kontaktinformasjonen sin fra andre gruppemedlemmer på samme måte. Det er kun kontaktpersonen i gruppen som ikke har mulighet til dette.

Når en administrator legger deg til en gruppe, blir du spurt om du ønsker at medlemmer i den gruppen å se kontaktinformasjonen din. Inntil du har godkjent gruppeinvitasjonen, vil kun administratorer kunne se den.

Gruppeadministratoren kan også velge å skjule kontaktinformasjonen for medlemmene på vegne av hele gruppen ved å gå til gruppeinnstillingene (de tre prikkene i menyen) og velge dette der.