Hvordan fungerer "Automatisk påmeldt"?

Hvis administrator velger "Automatisk påmeldt" vil deltakere kontinuerlig bli satt som påmeldt på gjentagende arrangementer (når de sendes ut).

Da må spillere/utøvere (og/eller foreldre) kun melde seg av dersom det er eksempelvis en trening de ikke kan delta på. Nytt her er også at deltakere nå får anledning til å gå inn å melde seg av arrangementer, før invitasjonene blir sendt ut.

I utgangspunktet vil Spond fremdeles sende en påminnelse i form av et push-varsel, men deltakere kan velge å skru av disse.

Vi anbefaler å benytte automatisk påmelding til treninger, og "Bekreft deltakelse hver gang" til kamper.

PS! Automatisk påmeldt fungerer kun på "Gjentagende arrangementer"