Hvordan fungerer "Automatisk påmeldt"?

Hvis administrator velger "Automatisk påmeldt" vil deltakere kontinuerlig bli satt som påmeldt på arrangementer (når de sendes ut).

Da må spillere/utøvere (og/eller foreldre) kun melde seg av dersom det er eksempelvis en trening de ikke kan delta på.  I utgangspunktet vil Spond fremdeles sende en påminnelse i form av et push-varsel, men deltakere kan velge å skru av disse. De kan gjøre dette ved å trykke på de tre prikkene i øverste høyre hjørnet.

Vi anbefaler å benytte automatisk påmelding til treninger, og "Bekreft deltakelse hver gang" til kamper.


Var denne artikkelen nyttig?

Har du fortsatt spørsmål? Kontakt oss