Noen får ikke push-varsler

Det er mulig å slå av push-varsler både i innstillinger på mobilen, eller i appen (for å personlig tilpasse). Første gang noen laster ned appen får de spørsmål om å akseptere å få pushvarsler. Takker de da nei, må de inn i innstillingen på telefonen for å gi tilgang igjen.

Hvis Spond oppdager at noen har lastet ned appen, men takket nei til push-varsler, vil de få en sms med oppfordring til å skru på varsler igjen.

Har noen skrudd av push-varsler i innstillinger på telefonen etter en periode, vil det komme opp informasjon inne i appen med hjelp til å skru på varsler igjen.

Hvis problemet vedvarer kan du forsøke å innstallere appen på nytt, samt logg ut og inn. Kontakt support@spond.com dersom det ikke skulle fungere.

Les mer om hvordan du kan tilpasse push varslene dine