Tekst- og tidsavstemning
Oppdatert over en uke siden

Trenger du å stille et spørsmål til gruppen din? Med avstemning kan du finne ut eksempelvis hvilke størrelse hver spiller trenger på drakter (Tekst avstemning) til hvilke dag som passer gruppen din best å ha ett arrangement (Tidsavstemning)

• Velge om resultatene er synlige for alle medlemmer eller bare administratorer

• Velg om medlemmene kan stemme på flere alternativer

• Sett svarfrist for avstemningen

• Medlemmene kan stemme blankt ved å trykke på nedoverpilen i avstemningen

• Send påminnelse, og se hvilke medlemmer som har sett avstemningen

• Medlemmene kan like og kommentere på avstemningen på lik linje med innlegg

• Du kan kun opprette avstemninger i grupper eller undergrupper.

• For å eksportere, redigere eller slette avstemningen, trykk på nedover pilen i avstemningen

Tekst avstemning

Du legger til spørsmålet og ytterligere beskrivelse hvis det trengs. Så kan du lage opptil 30 alternativer medlemmene kan stemme på.

Tidsavstemning

Foreslå flere datoer/tider for ett arrangement og opprett arrangementet direkte fra avstemningen etter du har mottatt svarene ved å trykke på nedoverpilen i avstemningen.

Jeg får ikke opprettet en avstemning

• Hvis du ikke får opprette avstemninger, har du muligens ikke rettigheter til å gjøre det i gruppen. Kontakt i såfall Gruppestyrer.

• Du må legge til minst 2 svart alternativer for å opprette avstemingen

• Administratoren kan ikke svare på eller endre svar fra avstemningen på vegne av et medlem.

• Hvis administrator også ønsker å stemme på en avstemning, må de legge til seg selv som medlemmer først.