Avstemning

Trenger du å stille et spørsmål til gruppen din? Med avstemning kan du finne ut eksempelvis hvilken jobb noen kan gjøre på dugnad, størrelse hver spiller trenger på drakter, hvilken type mat man ønsker o.l.

Du legger til spørsmålet og ytterligere beskrivelse hvis det trengs. Så kan du lage opptil 10 alternativer medlemmene kan stemme på. Velg også om medlemmer kan stemme på ett eller flere valg (de kan også velge å "stemme blankt"), og sett svarfrist. Du kan i tillegg eksportere svarene i en excel-fil. Svaret medlemmet gir blir synlig for alle i gruppen.

Send påminnelse, og se hvem som har sett innlegget. Medlemmer kan like og kommentere avstemningen på lik linje med et innlegg.

Avstemninger kan kun opprettes i grupper. Velg for alle i hovedgruppen, eller for én eller flere undergrupper.

PS! Administrator kan ikke sette/endre svar for medlemmer på avstemninger .