Tekst- og tidsavstemning

Trenger du å stille et spørsmål til gruppen din? Med avstemning kan du finne ut eksempelvis hvilke størrelse hver spiller trenger på drakter (Tekst avstemning) til hvilke dag som passer gruppen din best å ha ett arrangement (Tidsavstemning)

• Velge om resultatene er synlige for alle medlemmer eller bare administratorer
  • Velg om medlemmene kan stemme på flere alternativer
  • Sett svarfrist for avstemningen
  • Medlemmene kan stemme blankt ved å trykke på nedoverpilen i avstemningen
  • Send påminnelse, og se hvilke medlemmer som har sett avstemningen
  • Medlemmene kan like og kommentere på avstemningen på lik linje med innlegg
  • Du kan kun opprette avstemninger i grupper eller undergrupper.
  • For å eksportere, redigere eller slette avstemningen, trykk på nedover pilen i avstemningen

Tekst avstemning

Du legger til spørsmålet og ytterligere beskrivelse hvis det trengs. Så kan du lage opptil 30 alternativer medlemmene kan stemme på.

Tidsavstemning

Foreslå flere datoer/tider for ett arrangement og opprett arrangementet direkte fra avstemningen etter du har mottatt svarene ved å trykke på nedoverpilen i avstemningen.

PS! Administrator kan ikke sette/endre svar for medlemmer på avstemninger. Dersom admin ønsker å stemme må de legge til seg selv som medlem i gruppen først. Du må legge til minst to alternativ for at du skal kunne opprette avstemningen.