Legger til medlemmer (barnegruppe)
Oppdatert over en uke siden

Du kan legge til medlemmer både i appen og på web, men det er enklere å gjøre det største adminstrative oppgavene på web.

På web
Trykk deg inn på gruppen, og deretter "Medlemmer". Der kan du legge til en spiller eller foresatt direkte, eller velge å legge til med excel-ark. Da kan du raskt og enkelt klippe og lime fra eksempelvis excelark rett inn i Spond.

Hvis du velger "...eller klipp og lim fra Excel eller Google Docs" vil du komme hit;

I app
Gå til "Grupper" og velg aktuell gruppe. Inne på gruppen trykker du på "Medlemmer"-knappen. Så får du opp alternativet "Legg til enda et barn". Du kan også ta deg inn på de profilene som allerede er lagret for å eksempelvis redigere, slette eller legge til flere foresatte.

På telefon får du derimot ikke redigert i excel-arket. Da må man benytte web.